Csoki bevonatok készítése

A sütemények legnépszerűbb és leglátványosabb dekorálási módjainak egyike, a csokoládé bevonatokkal történő dekorálás.

Ha velem tanulsz sütni, akkor azokat a legalapvetőbb csoki bevonatokat tanulhatod meg elkészíteni, amelyek látványos, fényes és jól szeletelhető eredményt adnak.

Megtudhatod, milyen hőfokon kell a csokoládéval dolgozni, és mi a titka annak, hogy a csokid nem törik, nem reped, ha a bevont sütit szeleteled.

Készíts te is fényes, jól szeletelhető, mutatós csoki bevonatokat, és dekoráld vele apró sütijeidet, szelet sütijeidet egyaránt, az eredmény pedig legyen irigylésre méltó akár már az első alkalommal!

Várlak téged is a csapatba! Tanulj velem sütni!
Cukormázas ölelés neked!

A meluska házi sütödéje netes sütisütő suliban, oktatófilmjeim, és a részletes leírásaim segítségével tanulhatsz meg a saját konyhádban, a saját tempóddal és eszközeiddel, házi sütiket sütni.

Minden kedvelt, régi, hagyományos süti tésztájának és krémjének illetve dekorálásának elkészítését megtanulhatod velem egyszerűen, részletesen bemutatva, hogy az alapokat te is elvégezhesd otthon könnyedén, minden különösebb eszköz vagy sütisütő alap nélkül is akár.

Minden oktatófilmben bemutatott csoki bevonat hozzávalóit is megtalálhatod itt, az elkészített sütemények teljes és részletes készítését, lépésről lépésre leírt receptjét pedig az előfizetésednek megfelelő hozzáféréssel, ki is nyomtathatod.

Megtalálod még a tepsi méreteket is, hogy tudd, mekkora mennyiségű süteményt tudsz készíteni a megadott hozzávalókból.

Az előfizetés megvásárlása után az általad beállított felhasználónévvel és jelszóval minden jelenlegi, sőt felár nélkül a havonta újonnan érkező oktatófilmhez és leíráshoz, illetve a csomagnak megfelelően a teljes receptekhez és 4 netes oktatómagazinhoz is hozzáférsz majd. Utóbbiakat pedig le is töltheted a saját számítógépedre.

Az oktatófilmeket bármikor megállíthatod, visszatekerheted, vagy újra meg is nézheted, asztali gépen vagy mobil eszközön egyaránt, korlátlan számban és időben, hogy teljesen magabiztosan és akár már az első alkalommal is tökéletes süteményt tudj sütni.

Várlak téged is a csapatba! Tanulj velem sütni!
Cukormázas ölelés neked!

CSOKI BEVONATOK KÉSZÍTÉSE, AMELYEKET KÖNNYEDÉN, LÉPÉSRŐL-LÉPÉSE MEGTANULHATSZ MOST ELKÉSZÍTENI!

Csokoládé bevonatok készítése (4:17 p)

EZEKET IS NÉZD MEG!

ÉLESZTŐS TÉSZTÁK

elesztos-tesztak

ÉGETETT TÉSZTÁK

egetett-leveles-tesztak

LINZEREK

linzerek

Ez az oldal sütiket használ a szolgáltatásokhoz a sütik kezelésének megfelelően.

Megadhatod a sütik tárolására és elérésére vonatkozó feltételeket a böngésződben. >>Még több információ itt<<

Mik is azok a sütik?

A sütik kis szövegfájlok, melyeket a webhely az oldalaira látogató felhasználó számítógépén, illetve mobilkészülékén tárol el.

A sütik segítségével a honlap bizonyos ideig megjegyzi a műveleteidet és személyes beállításaidat (pl. a felhasználói nevet, a nyelvet, a betűméretet és a honlap megjelenítésével kapcsolatos többi egyedi beállítást), így neked nem kell azokat újra megadnod minden egyes alkalommal, amikor honlapunkra ellátogatsz, vagy az egyik lapról átnavigálsz egy másikra.

A sütik karbantartása

Lehetőséged van arra, hogy karbantartsd és/vagy tetszés szerint töröld a sütiket. Kérjük, hogy az ezzel kapcsolatos tudnivalókért látogass el az AllAboutCookies.org webhelyre. Törölni tudod a számítógépeden tárolt összes sütit, és a böngészőprogramok többségében le tudod tiltani a telepítésüket.

Ebben az esetben azonban előfordulhat, hogy minden alkalommal, amikor ellátogatsz egy adott oldalra, manuálisan el kell végezned egyes beállításokat, és számolnod kell azzal is, hogy bizonyos szolgáltatások és funkciók esetleg nem működnek.

Ha nem tiltod a böngésződben a cookie-k használatát, illetve ha az "Engedélyezem" gombra kattintasz, a cookie-k használatát engedélyezed az oldaladon.

Bezár